€ 21,99 Incl. tax
Out of stock
Article number:
13174439

Kjeld Nijhuis Posted on 12 August 2014 at 15:40

Erg mooi compact apparaat ziet er top uit! Ziet er beter uit dan andere ohm meters die ik gezien heb!

Eddy Posted on 24 June 2014 at 12:59

Snelle levering en netjes verpakt, zondag besteld en dinsdag in huis. Ohm meter ziet er goed uit, erg strak en wordt geleverd inclusief USB kabeltje. Voor deze Ohm meter kan je gerust stellen dat je waar krijgt voor je geld. Eerste metingen die ik er mee gedaan heb lijken me correct vergeleken met andere apparatuur waarop de Ohm meting ook gedaan kan worden. Met dit kastje gaat het echter gewoon wat eenvoudiger. Mijn eerste bestelling bij E-Wolk en wat mij betreft volgen er meer :)

Evert Posted on 23 April 2014 at 18:46

Vandaag per post ontvangen. Als ohm-meter lijkt het me net zo goed te werken als vele andere ohm-meters. Met die verschil dat dit apparaatje (LxBxH 85x40x20) er zeer solide en strak uitziet. Bij diverse Webshops zie je dergelijke apparaten liggen, allemaal in dezelfde prijsklasse, maar ik heb er nog niet een gezien die niet stiekem op een zelfbouwbakje leek. Dat is dus bij dit apparaat echt niet het geval. Het plaatje op de site doet het apparaat in het geheel geen recht.
Verder meer dan tevreden over de service van e-wolk.nl. Eergisteren mezelf geregistreerd met naam, adres en telefoonnummer en mijn bestelling gedaan. Binnen een paar minuten telefoon. De eigenaar had helaas niet alles voorradig en kwam me dat "persoonlijk" aan de telefoon melden en bood zijn excuses aan omdat dit nog niet op de site vermeld stond en bood ter compensatie wat gratis wickmateriaal aan zodat ik toch aan de slag kon gaan omdat mijn besteld wickmateriaal niet voorradig was. De rest van de bestelling wordt volgende week nagezonden. Ik heb eerlijk gezegd dit nog niet eerder meegemaakt en kon het zeer op prijs stellen.
Deze webshop zal mij gegarandeerd terugzien, vooral als ze blijven doorgaan met alleen maar origineel materiaal voor wat het "dampen" betreft. Als het materiaal in de toekomst ook nog wat meer op voorraad blijft en er keuze genoeg is, dan denk ik dat vele webshops er een geduchte concurrent bij hebben.
Ik denk dat ik nog weer even ga rondstruinen...

5 stars based on 3 reviews Add your review
 Add
Use commas to separate tags