Berry Blow Doe (120ML)

Humble Juice Co.
€ 24,99 € 20,65 € 19,99 Incl. tax

Blueberry, Raspberry, Bubblegum Lollipop

In stock
Article number:
850883007029

An explosion of taste that awakens childhood memories. This flavor is a mouthwatering, bubblegum lollipop infused with blueberry and raspberry flavoring. You'll make a "popping" statement carrying this juice with you. You'll be a sucker without it!

Primary Flavors:  Blueberry, Raspberry, Bubblegum Lollipop
VG / PG ratio:  80% VG / 20% PG
Bottle Sizes:  120ml
Bottle Type:  Plastic Squeeze bottle
Strength:  0mg, 3mg, 6mg

All Humble Juices have been pre-steeped for 2 weeks.

!!! Vanwege de Nederlandse wetgeving mag dit product helaas niet verkocht worden aan de Nederlandse consument. Alleen bestellingen met 0mg (Geen Nicotine) zullen verzonden worden.

Meriam Speksnijder Posted on 15 August 2017 at 08:54

Een all day vape. Eerst getest met de Aspire Cleito, volle smaak, daarna getest met de TFV8 T8 coil, iets minder intens qua smaak maar nog steeds om van te genieten. Coils gaan ook langer mee dan gewoonlijk dus zeker geen coil killer! Prijs/ Kwaliteit verhouding is phenomenal. Bedankt E-Wolk voor het distribueren van deze lijn!

Lieven De Maet Posted on 13 October 2016 at 22:28

Getest op de TFV8 met een verse T8 coil (3mg nic)
Enfin, bij het openen van het flesje komt een sterke chemische geur je tegemoet. Ruik er te hard aan en je krijgt gegarandeerd koppijn... Ik was niet meteen zeker of ik deze meteen in de afvoer zou knallen of hem toch even testen...
Dit is een liquid die je beter niet in een Cleito gaat vapen! Het enige wat je gaat proeven is een chemische bes... Echter als je die in een tankje gaat vapen die hogere wattages aankan, komt deze toch aardig tot zen recht. Vanaf 130Watt zit je aan de "goede" smaak. Een donkere bosbes bij het uitademen met een soort Chupa Chups lollie bijsmaakje... Je kent ze vast wel de Chupa Chups van vroeger... Paars en dan die stukjes wit er in :) De bijsmaak is dus het witte snoepgoedje.
Volgens de fabrikant zou je dus framboos met bosbes en een soort lolly moeten proeven. Framboos vind ik er helemaal niet in terug, de bosbes daarintegen overheerst. Echter als je een paar grote hijsjes hebt genomen en even rustig de smaken gaat analsyeren herken je vaag wel wat framboos. Vooral in de nasmaak dan.
Is dit een goede liquid? Zeker niet een van de meer complexe smaken die ik al heb gehad. Maar wel eentje die toch vrij aangenaam en te doen is. Mooi meegenomen is dat deze toch wel dikke wolken produceert op 130Watt. Meer dan de andere smaken van deze producent die ik al heb getest. Dus als je je volledige woonkamer op een efficiënte manier wil hotboxen voor welke reden dan ook, is dit wel een to-go-to liquid. Je zet je hele huis in de mist voor een wel heel erg goedkope prijs.
Of ik deze nog ga aankopen? Ik denk het niet, maar ik kan me wel inbeelden dat mensen die helemaal gek zijn van bosbes deze zeker in huis willen hebben!
Keep on puffin'!!!!!

Stella Posted on 5 July 2016 at 23:47

Wauw. Wauw. Ok.... nòg 1 keer: WAUW!
Wat voor bessen er ook in zouden moeten zitten; weet het niet maar wat een verschil met de flesjes die ik tot nu in de dampwinkel haalde! Ich liebe Humble!

Jay Posted on 25 March 2016 at 14:26

Geweldige Ejuice. Echt super zacht door hoge VG gehalte. Voor mij een heerlijk zoete adv. niet normaal hoe fan ik ben van deze smaak. 10/10

Jeffrey Posted on 12 March 2016 at 13:47

Deze flavor is heerlijk zoet en zeer lekker ik vind hem zo lekker bijna net zo lekker als een echte lollie

4.6 stars based on 5 reviews Add your review
 Add
Use commas to separate tags