Recurve RDA by Wotofo and Mike Vapes

Wotofo
€ 34,99 Incl. tax

The Wotofo ReCurve RDA Tank Atomizer is the latest rebuildable tank design by Wotofo and Mike Vapes. Measures 24mm in diameter with a 22mm build deck for easy to easy to build single coil.

In stock
Article number:
6937291305498

Features an unique sexy curves appearance, the ReCurve RDA utilizes honey comb airflow design to intense immense flavor production and smooth airflow. There Wotofo ReCurve RDA equip with 810 and 510 drip tips depending on the user’s preferences, the package also comes with BF Pin to fits for Squonk Box Mods. 

Specifications:

Diameter: 24mm
Single coil building deck

Package:

1 × Wotofo ReCurve RDA Tank Atomizer
1 x User Manual
1 x Set of Spare Parts

Kevin van laanen Posted on 22 June 2018 at 12:50

Ultimate squonk rda!! Flavour is incredible!! Never over squonking! For me the best rda

Misha Tuinman Posted on 24 May 2018 at 12:38

Wat een super RDA. simpel en makkelijk deck om op te bouwen, de 2 meegeleverde tools het lijken imbus sleutels maar zijn het niet, een 2.5 en 3mm tooltje handig om je coil in het deck te zetten een handige tip is ook knip je coils op de lengte af van het kortste stuk van je tool dan is de lengte van je coil perfect! Doe je het anders zorg dan dat het hoogste punt van je coils in lijn staat met het bovenste stukje van je deck voor de beste smaak! Enigste minpunt van het deze RDA is dat hij heel snel warm word hou hier rekening mee als je vaak achter elkaar vaped (zoals ik).
Buiten dat geen enkel probleem met de Recurve, de 3 coils die meegeleverd worden zijn van mooi kwaliteit genoeg spare parts en zelfs cotton! dikke 5/5 voor deze RDA

5 stars based on 2 reviews Add your review
 Add
Use commas to separate tags

Bundels met de Wotofo Recurve RDA by Wotofo and Mike Vapes