€ 14,99 Incl. tax
  • Buy 2 for €17,50 each and save -17%

Custard, Tobacco, Vanilla

In stock
Article number:
28750116

VCT (vanilla custard tobacco) by Ripe Vapes is a sophisticated joose  sure to leave you desiring more. VCT is Sweet and sexy vanilla custard up front, with a rich finish tasting of fine tobacco and a hint of toasted almond. Aimed to please the novice, or the distinguished smoker.
 

30ml bottle
VG-PG: 70-30


!!! Vanwege de Nederlandse wetgeving mag dit product helaas niet verkocht worden aan de Nederlandse consument. Alleen bestellingen met 0mg (Geen Nicotine) zullen verzonden worden.

Posted on 12 July 2017 at 08:56

Zeer lekkere volle zoete smaak!

Vlad Posted on 24 April 2017 at 21:12

Weer van alles geprobeerd en veel geld weggegooid, om weer terug naar ripe vapes te dampen. Is echt het nr.1 e liquid. Top kwaliteit en smaak. Jammer voor dat prijs en jammer dat e wolk niet alle assortiment van ripe vapes hebben.

Vlad Posted on 28 June 2016 at 22:04

Adv. Ik wou iets beter vinden ipv tribeca van halo.

gonneke en wendy Posted on 14 April 2016 at 15:30

de VCT van Ripe Vapes is hier een ware favoriet en de nr 1 ADV de samen stelling en opbouw van deze liquid klopt gewoon .
weet dat het best een behoorlijke dure liquid is maar voor ons zeker de prijs waard !!

Monique Posted on 14 February 2016 at 18:49

De smaak zegt alles: een Vanilie Custard tabaksmaak. Niet te zoet en zeker niet chemisch van smaak. Ik moet er wel even aan wennen, maar soms een welkome afwisseling als je 'zoetige' fruitsmaken dampt. Zeker niet slecht!

Mickster Posted on 4 March 2015 at 14:13

Deze is waanzinnig goed. Heerlijk zoete vanille custard met een vleugje tabak. Als de prijs niet zo hoog was, zou het zonder twijfel van mijn ADV zijn. Deze bestel ik sowieso vaker voor een mooie avond!

Fleksie Posted on 25 January 2015 at 21:43

Ik heb deze liquid ontvangen in de sample box. Toen het flesje open ging rook ik vooral caramel en dacht dat wordt een zoete! Getest in een dripper met een 1.5 ohm coil op 15 watt en wat een volle romige smaak. Wel caramel maar ook iets noterigs en het zoete overheerst voor mij niet zoals ik verwacht had. Het is wel een verslavend smaakje! Dit is wel een heerlijke liquid om 's avonds na het eten te dampen.

Ton Posted on 18 January 2015 at 12:41

als smaken muziekinstrumenten zijn dan is deze liquid een prachtige symfonie. geen enkel instrument voert de boventoon en toch aanwezig genoeg om individueel te volgen. ontspannen en genieten zijn voor mij de steekwoorden voor deze liquid.

(dripper, wick van cotton bacon, 11 W, 1.7 ohm)

Gerard Posted on 15 January 2015 at 21:00

Ik heb deze smaak van e-wolk toegestuurd gekregen als vervanger van een andere smaak van Ripe Vapes die mij niet geheel in goede staat bereikte. Dit was zeker niet toe te wijden aan e-Wolk. Des te klantvriendelijker dat ze mij toch compenseerden met deze smaak VCT.

Dit is Het is duidelijk een Vanille Caramel Tabacco smaak. Al de ze drie componenten komen mooi gelaagd naar voren. De smaak is een bijzonder aangenaam en enigszins zoetig doch zeker niet te. Het is een goed gebalanceerde smaak, geen van de componenten dringt zich heel erg op de voorgrond, en toch kun je ze alle drie goed onderscheiden. De vanille is bijzonder natuurlijk evenals de caramel. De tabaksmaak is heel erg goed! je proeft/ruikt een hele lichet notentoets. Nu houd ik normaal niet zo van noten maar deze is bijzonder lekker en niet opdringerig zoals ik noten vaak ervaar. Waar ik met noten vaak denk aan pindanoten en hazelnoten die erg zwaar zijn is deze veel lekkerder,.....nu ik de productomschrijving nog eens lees zie ik dat het amandelen zijn en nu kan ik deze ook plaatsen. Ondanks de prijs is dit toch mijn every day vape. Hij doet mij denken aan een zoete tabaksmaak zoiets als een cabalero ruikt als je hem niet rookt maar ruikt op afstand. Het is echt een aanrader als je van een lichte tabaksmaak houdt met zoete ondertoon en vanille.

Bedankt e-wolk dat ik deze Ripe Vapes door jullie heb kunnen uitproberen. Ik zal hem zeker zelf nog eens aanschaffen.

dieter Posted on 19 December 2014 at 00:04

voor mij zeker uit mijn comfort zone aangezien ik hem net niet romig genoeg vind en net iets teveel tabak proef. WEL ideaal deze om te mengen met een te sterke fruitsmaak juice om zo de ideale combinatie, sweet fruity creamy te bekomen!

r. overeem Posted on 22 November 2014 at 11:50

Hier is mijn review over Ripe vapes vct. Als eerst het flesje, standaard flesje met kinderslot er op.
Het etiket ziet er netjes uit duidelijk leesbaar. Vooral het rode stipje in de boom is een leuk detail.
Ook staat er een batch nummer op.
Maar nu naar de liquid, toen ik hem openende kwam de er heerlijk geur op je af. Ook viel mij op dat de liquid aan de stroperige kant is, komt door de verhouden VG-PG: 70-30.
Trouwens dit alles heb ik getest open een vamo v5 met een Plume veil dripper.
De eerste trek aan de plume was ik meteen verkocht. Wowww dit is lekker.
Heerlijk caramel smaak, maar ook de tabacco smaak komt goed naar voren . en volgens mij zit er ook amandel in, en ook niet te vergeten vanille custard. De troathit is behoorlijk (6mg), maar niet on prettig.
Eind conclusie: het is een prijzig, maar zeker het geld waard. Voor de prijs zou ik hem niet als een adv noemen maar een liquid die je lekker op de bank bij de kachel en een glaasje drank zou nuttigen.

4.8 stars based on 11 reviews Add your review
 Add
Use commas to separate tags