€ 19,99 Incl. tax
  • Buy 3 for €20,00 each and save -0%

This juice is a complex blend of flavors. It has been described as a creamy custard with a sweet strawberry exhale. Mother’s Milk is an excellent all day vape and the signature juice from Suicide Bunny.

In stock
Article number:
21996559

The signature flavour of Suicide Bunny, Mother's Milk is a complex blend of mouthwatering flavours.  The initial flavour is a beautifully creamy custard which then develops into a sweet strawberry flavour on the exhale. It is widely regarded as an excellent all day vape, and we totally agree.
 

Primary Flavors:  Cream, Strawberry, Milk
VG / PG ratio:  70% /30%
Bottle Sizes:  30ml
Bottle Type:  Glass with Dropper Cap
Strength:  0mg, 3mg, 6mg, 12mg

Suicide Bunny are experts at creating complex flavour combinations which are both innovative and delicious. Like any good restaurant they have kept their menu limited and concentrate on ensuring that they produce the highest quality, most interesting and flavoursome juices possible - and they've got it spot on!!!! Vanwege de Nederlandse wetgeving mag dit product helaas niet verkocht worden aan de Nederlandse consument. Alleen bestellingen met 0mg (Geen Nicotine) zullen verzonden worden. 

Lex Posted on 24 December 2016 at 01:15

Absoluut een van de toppers, ga de andere ook uitproberen.

Daan Hoekmeijer Posted on 26 September 2016 at 14:08

erg lekker maar kunnen ze niet grotere flessen bv 60ml/120 maken kwaliteit super 5 sterren maar erg duur helaas

Werner van Alphen Posted on 18 September 2016 at 18:29

Correctie op eerdere review: dit is nu mijn absoluut favoriete vape. Ik denk dat als je nog maar net gestopt bent met roken je nog wat meer simpele smaken zoekt, maar na wat weken ga je steeds meer de complexe smaken waarderen... en heb er nog geen 1 gevonden zo gebalanceerd als deze. Verplichte kost voor alle vapors.

Werner van Alphen Posted on 31 August 2016 at 00:07

Heel goede e-liquid, die desondanks (vanwege alle hype) wat tegenviel - en dan vooral vanwege een lichte zure ondertoon. Begrijp me niet verkeerd - ik hou niet van te zoete e-liquids - maar deze ondertoon bij inhaleren voelde niet in balans. Desalniettemin was de rest van de smaak sensatie 100% top en kan iedereen aan te raden om deze te proberen - al is het alleen al, omdat duidelijk is dat de meeste mensen hier geen last van hebben. Cloud productie is top zoals verwacht. Getest op 45-50 Watt / 0.25 Ohms.

Sun Posted on 19 July 2016 at 15:48

Zoet en zacht..gewoon heel lekkkerrrrr

Vlad Posted on 28 June 2016 at 22:02

Heel lekker... Heel verslavend :(

Leon Posted on 13 April 2016 at 23:17

Wauw wat is deze lekker zeg!
Zeer romige vanille en een goede dosis aardbeien.
Heerlijke all day vape

Ik heb deze juice gedampt in mijn net nieuwe xcube mini met een crown tank 0.25 ss coil
Jummie!!

Monique Posted on 3 February 2016 at 14:27

Na het lezen van de positieve revieuws, deze ook maar eens gekocht. Ik was blij verrast, lekkere romige vanilie/ aardbei smaak. Ik vind deze wel een beetje lijken op de Galactica van Space Jam. Mijn ADV? Nee, simple weg omdat ik deze liquid te duur vind, vandaag de '4 sterren'. Toch proef je wel dat het een kwaliteitsliquid is!!

Bert B Posted on 20 October 2015 at 19:10

Heerlijke Damp, smaakt lekker romig met een vanille-zoetje en lichtjes de aardbei erdoor heen, net gedruppeld in mijn Ehpro Nixon rda (helaas 1 schroefje op de deck is niet echt stevig in de schroefdraad) dubbel coil op .33 Ohm op 30 watt. Dit is mijn eerste set-up, maar wat een smaaksensatie is dit zeg!! Suicide Bunny wat een heerlijke eerste try-out...
Deze gaat zeker mee in mijn adv-lijst.

Safina Posted on 11 June 2015 at 13:30

ben nog steeds verbaasd over het feit dat ik deze liquid erg lekker vindt. Ben eigenlijk niet van de "fruit"smaakjes maar deze is een echte aanrader. Ga hem zeker weer opnieuw bestellen. Top!!

Gerard Posted on 29 April 2015 at 22:10

De damp is goed, de smaak geweldig en de throadhit bij 12 mg stevig. Dit is een zeer lekkere vape. Ik damp hem op een magma RDA op 1,8 Ohm met cotton wick bij 14 watt. Deze vape is cremig met een heerlijke vanille, doet mij denken aan een zeer rijke romige vanille vla met een hint van gebakken korst zoals je die in een appeltaart vind,....maar dan zonder de appel wel te verstaan. daardoorheen proef en ruik/proef je dan licht een zachte natuurlijke aarbei. De vape is zoet te noemen maar niet zo zoet dat hij gaat tegenstaan. Dit is een heerlijk sapje .......

MrVape Posted on 24 March 2015 at 14:11

Dit is de Mother of all juices!! Was er als de kippen bij toen ik het hier voorbij zag komen. De smaak is een erg romige vanille gebak met een subtiele aardbei smaakje. De smaak kan licht variëren afhankelijk van of je het in een dripper of tank gebruikt, maar beide erg lekker. Genoeg wolken en een lekkere throathit (persoonlijk 6mg - lightroker). Let wel op dat deze liquid bij aankomst te sterk naar vanille kan ruiken en smaken.. Laat het ong 2 tot 3 uurtjes met het dopje af in een donkere ruimte zitten.

Erg lekkere liquid, mijn ADV, 10/10 would buy again :)

4.75 stars based on 12 reviews Add your review
 Add
Use commas to separate tags