Verzenden & retourneren

Geen verzendkosten!

Binnen Nederland worden alle bestellingen vanaf €45,- gratis afgeleverd. Daaronder berken we een bijdrage van €4,95 Voor zendingen naar Belgie en Duitsland, vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 5,-


Alle pakketten worden via PostNL verzonden. Als uw bestelling door de brievenbus past, dan verzenden wij deze als busstuk via PostNL. U ontvangt een track & trace code op elke bestelling.

Snelle bezorging

PostNL scoort hoog als het gaat om bezorgingssnelheid, 98.8% van de pakketten worden de volgende dag afgeleverd. De kleine pakketjes die via PostNL vertrekken, worden in 97.3% van de gevallen binnen Nederland de volgende dag afgeleverd. Kleine pakketjes verzonden naar België duren iets langer. U dient dan uit te gaan van een aflevertijd van 3 tot 5 dagen.
PostNL bezorgt uw pakket tot driemaal aan huis. Na de eerste afleverpoging treft u een briefje in de bus waarmee u via internet één van de volgende vervolgacties kunt (laten) ondernemen:

- Aflevering op een andere, door u gekozen, werkdag
- Aflevering op een ander adres (kosteloos)
 

Altijd op de hoogte

Na uw bestelling houden wij u constant op de hoogte. Zo ontvangt u naast de bevestigingsmail, ook een e-mail wanneer uw betaling is ontvangen en wanneer uw bestelling ingepakt is. Na vijf uur zenden wij u een link om uw pakket te kunnen volgen. In de avond ontvangt u tevens een bevestiging dat uw pakket is aangekomen op het depot, waarna u de volgende ochtend de laatste mail ontvangt. Hierin geven wij aan hoe laat het pakket ongeveer bij u wordt afgeleverd. Tijdsindicaties worden gegeven in blokken van 90 minuten.