Over ons

Over E-wolk.nl


E-wolk.nl is een uniek bedrijf op het gebied van elektrisch roken. In ons assortiment vindt u alle benodigdheden om te dampen. Uiteraard verkopen we natuurlijk alleen kwaliteitsmerken, zoals Innokin, Kangertech en Vicious Ant. Wij zijn er voor de beginnende damper die wil stoppen met roken en op zoek is naar een starter kit met e-sigaret. Natuurlijk zijn we er ook voor de gevorderde damper die de fase van het stoppen met roken allang voorbij is.
 

E-wolk.nl is altijd op zoek naar de beste producten en merken. De goede e-Liquids en originele mods hoeft u niet meer over de grens te kopen, maar kunt u voortaan veilig en eenvoudig online bestellen bij E-wolk.nl. Al onze producten worden binnen Nederland gratis thuisbezorgd, op bestellingen vanaf 45 euro.

De merken van E-wolk.nl

Bij E-wolk.nl vindt u enkel kwaliteitsmerken. Zo kunt u bij E-wolk.nl e-Liquids online kopen van SpaceJam, Drake, Cosmic Fog, Zeus en Virgin Vapor. We hebben starter kits voor beginnende dampers van onder andere Innokin, South Beach en Janty en nog veel meer topmerken op het gebied van elektrisch roken. Ook voor de mooiste mods, clearomizers en atomizers kunt u terecht bij E-wolk.nl. 

E-wolk.nl streeft er naar om u om een simpele en duidelijke manier kennis te laten maken met elektrisch roken. In ons assortiment vindt u uitsluitend mods, atomizers, clearomizers, coils, e-Liquids en benodigdheden voor elektrisch roken van topmerken. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat u goed wordt geïnformeerd over hoe u uw e-sigaret kan gebruiken. Heeft u vragen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice. Elke dag staat ons ervaren team klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Natuurlijk staan we altijd open voor vragen, opmerkingen, suggesties en klachten.

 

Het verkoopbeleid van E-wolk.nl is simpel:

  • Wij berekenen geen verzendkosten vanaf €45. De prijs die bij een product staat is de prijs die u betaald.

  • Als u op werkdagen voor 22:00 besteld wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

  • Wij verkopen uitsluitend A-merk producten, dus geen imitatie.

Welkom bij E-wolk.nl!